news-18092024-154433

Nurmijärven tekniska nämnd sammanträdde den 17 september 2024 för att diskutera och fatta viktiga beslut för kommunens framtid. Under mötet behandlades flera ärenden av betydelse för samhället, och besluten som fattades kommer att påverka invånarna i Nurmijärvi på olika sätt.

Otto-oikeuden käyttäminen johtokunnan ja viranhaltijoiden päätöksiin

En av de viktiga besluten som tekniska nämnden fattade var att använda sin otto-rätt i frågan om tilakeskuksen päällikön beslut om Sisäilman olosuhdeseurantajärjestelmä sekä olosuhdeseurantapalvelu, toimittajien valinta. Detta beslut visar på nämndens engagemang för att säkerställa att alla beslut som fattas inom kommunen är i linje med bästa praxis och gynnar invånarna i Nurmijärvi.

Kehitys- och keskusteluasiat

Under mötet diskuterade tekniska nämnden flera viktiga utvecklings- och diskussionsämnen, inklusive Lepsämän päiväkodin kunnosta och frågan om romuautoista längs Lepsämäntien. Dessa diskussioner är avgörande för att identifiera och åtgärda eventuella problem eller utmaningar som kan påverka invånarna i Nurmijärvi. Genom att vara proaktiva och lyssna på invånarnas behov kan nämnden effektivt arbeta för att förbättra livskvaliteten för alla i kommunen.

Nurmijärven tekniska nämnd är fast besluten att vara transparent och öppen i sitt arbete. Den tillsynes enkla handlingen att publicera den granskade protokollet från mötet på kommunens webbplats den 25 september 2024 visar på nämndens engagemang för öppenhet och informativ kommunikation med invånarna.

Genom att ta beslut som är i linje med bästa praxis och genom att aktivt lyssna på invånarnas behov och åsikter, strävar Nurmijärven tekniska nämnd efter att skapa en trygg och hållbar samhällsmiljö för alla i kommunen. Med en öppen och transparent kommunikation kan nämnden fortsätta att arbeta för att uppfylla sina åtaganden gentemot invånarna och säkerställa en positiv utveckling för Nurmijärvi.

Nurmijärven tekniska nämnd kommer att fortsätta att arbeta för att skapa en bättre framtid för invånarna i kommunen genom att fatta välgrundade och ansvarsfulla beslut som gynnar samhället som helhet. Genom att vara öppen för dialog och samarbete med invånarna kan nämnden fortsätta att arbeta för att uppfylla sina mål och visioner för Nurmijärvi.