news-13082024-015502

Torniolaisen perheyrityksen pizza imponerade även toppkocken Gordon Ramsay – standarden hålls hög i restaurangen. Hevi’s Pizza & Bar i Tornio fick en stor merit sommaren 2020 när den internationellt erkända toppkocken hyllade ställets pizzor. Smakerna är fortfarande på topp i restaurangen, och företaget är på god väg mot att bli en klassiker. Jorma Nokkala ponnisti från en gård och blev en framgångsrik maskintillverkare, men till slut var konkursen oundviklig. Han berättar om svåra tider och hur de till och med fick sova i ett tält bredvid en gödselstack på fältet. I artikeln beskrivs också hur det har bildats en stark vildsvinspopulation i Södra Österbotten. Det visar sig att vildsvin har blivit ett allt vanligare problem i området. Den omtyckta restaurangen Hevi’s Pizza & Bar fortsätter att leverera högkvalitativ mat och bevarar sin status som en populär destination för matälskare. Med fortsatt skicklighet i köket och en dedikerad personal fortsätter restaurangen att imponera på både lokalbefolkningen och internationella kritiker. Det är tydligt att restaurangens passion för god mat och kvalitet har burit frukt och fortsätter att locka gäster från när och fjärran. Det är en framgångssaga som inspirerar och visar på betydelsen av att hålla en hög standard och sträva efter perfektion inom restaurangbranschen.